Κι όμως η ελπίδα και η ανθρωπιά δεν χάθηκαν - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Κι όμως η ελπίδα και η ανθρωπιά δεν χάθηκαν


Κι όμως η ελπίδα δεν έχει χαθεί, η ελπίδα του απόλυτα συνειδητοποιημένου πολίτη για τις δυσκολίες που οι γύρω του βιώνουν και που μπορούν κάπως να αμβλυνθούν με τη βοήθεια του.

Αυτό τουλάχιστον εισπράττουμε διαβάζοντας την ανάρτηση στο Facebook  του Δημήτρη Αποστολάκη, της ψυχής της Κίτρινης Αποστολής, μιας ομάδας που με πολύ αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον φροντίζει να επουλώνει τις «πληγές» που αφήνει η οικονομική κρίση σε μεγάλο αριθμό συμπατριωτών μας.

Η ανάρτηση αυτή δεν είναι τίποτα άλλο παρά η πρόσκληση στην βάπτιση, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, του Νικόλα, του γιου ζευγαριού Ηρακλειωτών, το οποίο επέλεξε αντί για δώρα να ζητήσει από τους καλεσμένους του τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιδικά παιγνίδια και ότι άλλο μπορεί να δωρίσει στην Κίτρινη Αποστολή κι εκείνη από την πλευρά της στις οικογένειες με οικονομική δυσχέρεια που φροντίζει τα τελευταία χρόνια.

Μπράβο στους γονείς για την πρωτοβουλία τους αλλά και στην Κίτρινη Αποστολή για το θεάρεστο έργο της σε καιρούς ιδιαιτέρως δύσκολους όπου η ανθρώπινη αλληλεγγύη μοιάζει να είναι η μοναδική διέξοδος.


Σελίδες