Άνοιξε γραφείο στο Ηράκλειο ο "πολυεκατομμυριούχος" Αρτέμης Σώρρας - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Άνοιξε γραφείο στο Ηράκλειο ο "πολυεκατομμυριούχος" Αρτέμης Σώρρας





Ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει στο Ηράκλειο τη δική του στέγη, αφού απέκτησε στον τόπο μας  «πιστούς οπαδούς» που εξακολουθούν να πιστεύουν πως ήλθε για να σώσει τη χώρα. Ο λόγος για τον πασίγνωστο Αρτέμη Σώρρα, που μπήκε στη ζωή μας το 2012 υποσχόμενος διαθέσιμα 600 δις προς διάσωση της Ελλάδας από το χρέος που την βαρύνει.

Περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι και από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο έλεγε ιστορίες για χίλιες και μία νύχτες.. περί  της τράπεζας της Ανατολής, καταπιστεύματος, θησαυροφυλακίου του Καναδά και μάλιστα με απόθεμα χρήματος ικανό να σώσει  και την Κύπρο.

Βέβαια στις ΗΠΑ και τον Καναδά αγνοούσαν την ύπαρξη του σωτήρα-πολυεκατομμυριούχου αλλά αυτό προφανώς ήταν λεπτομέρεια για τον Αρτέμη Σώρρα που βρήκε κοινό ικανό να τον λατρέψει στην Ελλάδα.

 Μάλιστα ο  βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μέχρι και επερώτηση στη Βουλή ζητώντας να διερευνηθεί σοβαρά η προσφορά των 600 δις .

Τον πίστεψαν κι άλλοι πολλοί, αφού μετά τα κανάλια πήρε σβάρνα βουνά και ραχούλες για να διαδώσει το "σωτήριο" μήνυμα του αλλά και την πρόθεση του σταδιακά να φτιάξει κόμμα.

Βέβαια από τα μέσα του 2013, η υπόθεση Σώρρα είχε διερευνηθεί στην Αμερική και είχε αποδειχθεί πως ούτε δισεκατομμύρια υπάρχουν ούτε χρεόγραφα, αλλά είπαμε αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στην Ελλάδα που κινδυνεύει...



Και φτάνουμε στο 2016 και βλέπουμε τους Κρητικούς οπαδούς του να στήνουν στον Κατσαμπά το γραφείο του, με μια μεγαλοπρεπέστατη ταμπέλα όπου διαβάζουμε πως πρόκειται για τις εγκαταστάσεις της «Ελλήνων Συνέλευσης» και διευκρίνιση «χωρίς κόμμα-δόγμα-χρώμα» ...κι όποιος καταλάβει κατάλαβε.

Άραγε να έχει τάξει και στους Ηρακλειώτες υποστηρικτές του  20.000 ευρώ, εφόσον τον ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές, όπως έκανε στη Ρόδο;


Ε.Β

Σελίδες