Από πότε κατεβάζουν ρολά τα ATM στο Ηράκλειο όταν η τράπεζα δε λειτουργεί; - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Από πότε κατεβάζουν ρολά τα ATM στο Ηράκλειο όταν η τράπεζα δε λειτουργεί;



Η εικόνα που παρουσίαζε το ATM σήμερα νωρίς το πρωί 

Οι τράπεζες υιοθέτησαν τη χρήση των ATM για να μπορούν οι πελάτες τους να εξυπηρετούνται 24 ώρες το 24ώρο, με την κάρτα τους, και να μην έρχονται σε δύσκολη θέση όταν ξαφνικά χρειάζονται χρήματα αλλά τα ταμεία των τραπεζικών καταστημάτων είναι κλειστά.

Ωστόσο στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πλατεία Ελευθερίας, στο τέρμα της οδού Αβέρωφ, οι υπεύθυνοι θεωρούν ως φαίνεται σκόπιμο να κατεβάζουν ρολά στο ATM όταν τα γκισέ της τράπεζας κλείνουν.



Αναγνώστης του e-storieskritis.blogspot.gr μας έστειλε αγανακτισμένος τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα στις 7 το πρωί. 

Πηγαίνοντας στη δουλειά του θέλησε να κάνει ανάληψη μετρητών αλλά βρήκε τα ρολά κλειστά, πράγμα που εύλογα τον προβλημάτισε αλλά και τον ταλαιπώρησε αφού θα έπρεπε να διανύσει αρκετή απόσταση για να βρει το επόμενο υποκατάστημα της Πειραιώς και να πάρει τα χρήματα του.

Σαφώς και είναι κατανοητό το ότι το συγκεκριμένο ATM πέφτει συχνά θύμα των γνωστών-αγνώστων του Ηρακλείου που ξεσπούν τη μανία τους επάνω του, σπάζοντας ή καίγοντας  το, όμως μπορεί να είναι λύση τα ρολά στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών στην καρδιά του Ηρακλείου; κι αν είναι λύση για την τράπεζα είναι για τους πελάτες της;

Σελίδες