Μια σταρ έκλεψε σήμερα τα βλέμματα και το θαυμασμό των τουριστών στην Κνωσό - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Μια σταρ έκλεψε σήμερα τα βλέμματα και το θαυμασμό των τουριστών στην Κνωσό




Είναι ένας σταρ,το ξέρει και μάλιστα σήμερα φρόντισε να το μάθουν και ένα σωρό Ασιάτες που βρέθηκαν κοντά του.

Μάλιστα μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, φρόντισε να αιχμαλωτίσει όχι μόνο το βλέμμα τους αλλά και τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές τους. Άρχισε να ποζάρει με ύφος ντίβας, να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του για να τους προσφέρει την καλύτερη φωτογραφική στάση, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό το θαυμασμό προς την αιθέρια ύπαρξη του.

Και μη νομίζετε πως όλα αυτά αφορούν σε κάποια σταρ του σινεμά , μιλάμε για ένα από τα παγόνια, που κατοικοεδρεύουν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, και που σήμερα επάξια συγκέντρωσε επάνω του όλα τα βλέμματα και όλα τα φλας, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του e-storieskritis.blogspot.gr.


Ήταν λίγο μετά τις 9 όταν ένα πολυάριθμο γκρουπ με Ασιάτες τουρίστες τέλειωσε την ξενάγηση του στις αρχαιότητες και κουρασμένοι οι επισκέπτες κάθισαν στα πεζούλια, στην είσοδο της Κνωσού για να πάρουν μια ανάσα και να συγκεντρωθούν για να αποχωρήσουν. 

Τα παγόνια με κλειστά τα φτερά τους σουλάτσαραν μέχρι τότε δεξιά, όπως μπαίνεις στις αρχαιότητες, τσιμπολογώντας  χορταράκια.

Μόλις όμως οι τουρίστες μαζεύτηκαν δίπλα τους το ένα από τα παγόνια άνοιξε το μεγαλειώδες φτέρωμα του και πριν προλάβει κανείς να μετρήσει ως το τρία είχαν βγει όλα τα κινητά και οι φωτογραφικές μηχανές από τσέπες και από τσάντες, με τους Ασιάτες να απαθανατίζουν μανιωδώς το όμορφο και καμαρωτό παγόνι.

Εκείνο όμως που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως το πτηνό, με τη στόφα ενός μεγάλου σταρ,όχι μόνο δεν αντέδρασε αρνητικά στο τόσο ενδιαφέρον αλλά άρχισε να στριφογυρνά επιδεικτικά γύρω από τον εαυτό του, για ώρα, λες και έλεγε στους τουρίστες "τραβήξτε με κι άλλες φωτογραφίες, έχω και καλύτερες πόζες να σας δώσω"

Ε.Β


Σελίδες